Явка виборців за даними Громадянської мережі ОПОРИ у Кривому Розі під час повторного голосування станом на 16:00 склала 28% (похибка – 1,25%). 

Для порівняння явка виборців у Чернівцях 29 листопада на цей же час склала 17,54%. Під час повторного голосування 22 листопада інтегрована явка виборців у 11 містах склала 22,5%. Під час повторного голосування 15 листопада у 7 містах  вона склала 18,6%. А по всій Україні 25 жовтня на цей час явка становила 27%.

Спостерігачі ОПОРИ постійно працюють на 60 виборчих дільницях у Кривому Розі, рівномірно розподілених по усій громаді. Перед початком спостереження ОПОРА провела для них 2 раунди навчань та спеціальних симуляцій по роботі у день голосування з моделюванням можливих ситуацій та інцидентів. Розподіл спостерігачів відбувався за випадковою стратифікованою вибіркою. Максимальна похибка для цього звіту не перевищує 8,81%. Статистично базоване спостереження ОПОРИ – це незалежна діяльність, що проводиться тільки ОПОРОЮ з наміром надати незалежну інформацію щодо ходу виборів.