У Житомирі в ніч на 1 лютого обмалювали стіни офісу партії «За життя», пошкодили вивіску,  а під вечір  закидала яйцями з фарбою.

Інформацію про подію 2 лютого з’явилася на сайті ГУ Національної поліції у Житомирській області.

«1 лютого до Житомирського відділу поліції звернувся керівник місцевого осередку однієї з політичних партій із заявою про хуліганські дії, учинені на будівлі офісу. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Розпочато досудове розслідування. Заявник розповів, що на стінах приймальні партії упродовж ночі з’явились написи та було зірвано табличку з назвою…», – йдеться у повідомленні.

03.02 Zhytomyr Politsia

У коментарі ОПОРІ 3 лютого керівник житомирської організації партії «За життя» Микола Янович розповів, що за добу на офіс нападали двічі і на стінах залишили напис «С 14»:

«У четвер, пізно ввечері, хтось позривав вивіски, там не тільки з нашого, там ще дві комерційні структури вивіски знищені, розмалювали стіни: «Регіоналів геть з міста», хоча ми не маємо до них відношення. Зранку ми побачили це, орендатор сказав, що йому телефонували десь ввечері, що воно було. Ми в обід в п’ятницю викликали поліцію, канал приїхав зняв, потім поїхали написали заяви та пояснення, виїхала група, десь до 5-ї години вони все це описували, фотографували. Потім десь о 8-й годині мені телефонує орендатор і каже, що знову напали. Взяли яйця, накололи червоною фарбою, ну як вони люблять, і понакидували. Двічі був напад. Підпис на стінах: С 14. Ну, ми знаємо, хто у нас в Житомирі займається, але я не думаю, що вони такі, щоб двічі це робити», – розповів Микола Янович.

03.02 Zhytomyr ofis za zhyttia

03.02 Zhytomyr ofis za zhyttia 2

03.02 Zhytomyr ofis za zhyttia vyviska

Фото з сайту каналу 112.ua

У коментарі ОПОРІ координатор «С14» в Житомирі Сергій Пількевич зазначив: «Це зробили невідомі патріоти, яким дуже болить за Україну і те, що знову регіонали під прикриттям якихось інших політичних сил, змінивши просто назви, продовжують далі займатися своєю справою. Про те, що за злочини Майдану вони ще досі не покарані і вони більш за все хочуть зараз реваншу. Якісь невідомі козаки хочуть показати, що їм просто не місце у цьому місті і те, що це політичні трупи», – розповів Сергій Пількевич.

Як повідомляла ОПОРА, у листопаді на вулицях Житомира спостерігачі ОПОРИ зафіксували пошкоджені білборди із зображенням лідера партії «Наші» Євгенія Мураєва, а «невідомі патріоти» заявили про готовність обливати фарбою білборди політиків