Черговим приводом для політиків продемонструвати свою благодійність стають зимові свята. Так, зокрема, на Вінниччині представники політичних партій вітали дітей зі святом Миколая. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА. 

На офіційному сайті обласного партійного осередку Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» опубліковано матеріал під заголовком «Представниця «Батьківщини» привітала зі святом дітей із особливими потребами». Депутатка Вінницької обласної ради від ВО «Батьківщина» Людмила Головашич привезла для дітей ГО «Вікторія» (місто Ладижин, виборчий округ №17) фрукти та солодкі подарунки.

19.12.2018 vinnytsia polityky i sviata

На офіційному сайті Вінницької обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» опубліковано матеріал під назвою «Турнір спортивного протиборства пройшов у Тростянці».

В матеріалі за 18 грудня йшлось безпосередньо про те, як відбувався турнір. Однак також було наголошено на тому, що до проведення турніру долучився голова Вінницької обласної партійної організації «Об’єднання «Самопоміч», Ігор Хміль,який на своїй сторінці у фейсбук зазначив: «Не міг не долучитися до благородної праці голови Ілляшівського спортклубу Андрія Коваля в організації і проведенні обласного турніру, приуроченого святкуванню 1030-ліття хрещення Русі...».

 19.12.2018 vinnytsia polityky i sviata 1

Не забувають вітати зі святами і народні депутати України. Зокрема, Микола Кучер (Блок Петра Порошенка «Солідарність», виборчий округ №17) на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук опублікував фотоальбоми, в описі до яких повідомляв про візити артистів Вінницької обласної філармонії ім. М.Д.Леонтовича, що завітали до різних населених пунктів 17-го виборчого округу на запрошення народного депутата. Також Микола Кучер написав, що в цілому заплановано 35 таких виступів для «малечі округу».

 19.12.2018 vinnytsia polityky i sviata 2

Також у місті Липовець (виборчий округ №18) напередодні свята Миколая зафіксовано подарунки для дітей (солодощі) в паперових упаковках, на які наклеєний напис: «З Новим Роком та Різдвом! Злагоди Вашій родині! З повагою Мейдич Олег». Як відомо представникам ОПОРИ, людина з таким ім’ям та прізвищем є керівником фракції ВО «Батьківщина» у Вінницькій обласній раді. 

19.12.2018 vinnytsia polityky i sviata 3

ОПОРА нагадує, що офіційно виборча кампанія розпочнеться 31 грудня, а самі вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Згідно з частиною 6 статті 64 Закону України «Про вибори Президента» забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей. Така передвиборна агітація або надання виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата або згадуванням його імені, вважається підкупом виборців.

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)