За попередніми даними паралельного підрахунку спостерігачів ОПОРИ, перемогу на посаду голови Баранинської ОТГ здобув чинний голова Баранинської сільської ради, самовисуванець Юрій Марусяк, який отримав 2 871 голосів виборців на дев’яти дільницях.

Перші результати голосування із дільниць почали надходити після 22:00. За даними паралельного підрахунку ОПОРИ, перемогу на округах від сіл здобули такі кандидати в депутати:

с. Баранинці – Юрій Янович, Мирослав Лукач, Валерій Шалаха, Микола Славич, Світлана Хома, Євгеній Пожо, Василь Джуган

с. Холмець – Олег Голуб, Арсен-Давід Курта, Федір Убрежі;

с. Стрипа – Владислава Дранчак;

с. Барвінок – Сергій Гарновді, Дмитро Юрочко;

с. Підгорб – Анатолій Голош, Петро Ткачук;

с. Довге Поле – Віктор Карабін, Сергій Товт;

с. Циганівці – Василь Комар;

с. Ярок – Марія Гринчук, Володимир Гливка

с. Великі Лази – Василь Дума, Едуард Павлей, Наталія Тюх, Руслана Жовтані, Михайло Рогулич, Ярослава Гаврилешко.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 
(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.