В приміщенні дільничної виборчої комісії № 480486 в селі Єфремівка Новобугського району Миколаївської області перед підрахунком голосів зникло світло. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Члени комісії намагались вирішити цю проблему, але, зі слів спостерігача ОПОРИ, наразі підрахунок ведеться при світлі мобільних телефонів. 

Нагадаємо, що вибори у Миколаївській області проходили у одній об'єднаній територіальній громаді - Новополтавській. 

Додамо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів(044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.