18 липня на своєму засіданні ЦВК затвердила заміни у складі ОВК № 114 (Постанова №327).

Центральна виборча комісія достроково припинила повноваження заступника голови ОВК Вурин Оксани Михайлівни та призначила на цю посаду Яковенко Інну Миколаївну, також замість члена комісії Лащука Олександра Вікторовича було призначено Погорєлову Юлію Миколаївну. Обидві ротації відбулися за поданням партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».  

О 17:10 нові члени окружної комісії прийняли присягу на засіданні окружної комісії та приступили до роботи. Громадський спостерігач ОПОРИ Максим Данильченко повідомляє: «Слід відзначити, що після замін у складі ОВК з’явився кворум, комісія у складі 11-ти осіб продовжила свою роботу.  На цей момент дільничні виборчі комісії продовжили здавати підсумкові протоколи».

Нагадаємо, роботу окружної комісії № 114 зранку було заблоковано через бойкот частини членів ОВК засідання комісії.

 

 

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.