Штаб Михайла Поплавського, кандидата по 194 округу, активно реагує на звинувачення у пресі через соцмережу. Зокрема, на вчорашній інцидент із звинуваченням Михайла Поплавського у причетності до складу агітпродукції в приміщенні Управління статистики. Утім, спостерігачам ОПОРИ досі не надійшов дзвінок від «особи, що відповість на запитання», так само невідома адреса штабу.

Вчора, 20 листопада, Максим Поляков, довірена особа кандидата в депутати по 194 округу Миколи Булатецького, виявив склад замовної агітпродукції проти пана Булатецького. Зі слів жінки, яка розповсюджувала газети, вона нібито працювала на Михайла Поплавського, кандидата в депутати по 194 округу. На своїй сторінці в соцмережі пан Поляков написав пост про інцидент, зокрема, таке: «Тільки що накрили підпільний штаб по розповсюдженню недостовірної та спотвореної інформації про кандидата у народні депутати - Миколу Булатецького!!! За словами громади міста - це штаб Михайла Поплавського!!!»

Втім, ніяких офіційних підтверджень про те, що замовником накладу був Михайло Поплавський, ми так і не отримали. Натомість зі сторінки пана Поплавського, від штабу надійшла заява-спростування: «Офіційно заявляємо, що ця інформація є зухвалою брехнею, мета якої дискредитувати Михайла Поплавського як кандидата в народні депутати України. Михайло Поплавський ніколи не мав штабу за вказаною адресою, не замовляв і не друкував вказаних матеріалів». Штаб також вимагає від Максима Полякова доказів про причетність до цієї справи Поплавського та звернувся з заявою до правоохоронних органів про встановлення осіб, що стоять за провокацією.

Заява

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80