До дня виборів у ВО № 27 залишилось п’ять днів.

Відбуваються останні приготування до проміжних виборів до Верховної Ради України, що відбудуться 17 липня 2017 року. Окружна виборча комісія № 27 організувала розвіз кабінок для таємного голосування та виборчих скриньок на дільниці. За словами технічних працівників доставка триватиме кілька днів, про день та час їх отримання кожну комісію сповістять окремо. 14 – 15 липня ДВК отримають виборчі бюлетені.

12 07 Dnipro

12 07 Dnipro2

11 липня завершився термін, коли виборці мали право подати заяву про включення або виключення зі списку виборців себе особисто або інших осіб. З 12 липня внести будь-які зміни до попереднього списку виборців можна лише надавши відповідне рішення суду (ст. 42 Закону України «Про вибори народних депутатів України»). Нагадуємо, що у день голосування також можна вносити зміни до уточненого списку виборців, проте, виключно на підставі рішення суду.

За коментарями звертайтеся:
Юлія Лисенко,
прес-секретар громадського спостереження в Дніпропетровській області
тел. 050 100 88 91, [email protected]

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.