Напередодні новорічних свят у Сєвєродонецьку з’явилися оголошення про пошук співробітників для аналітичного центру. До обов’язків входитиме роздача флаєрів, газет, плакатів та опитування мешканців.

Представники ОПОРИ з Луганщини вирішили з’ясувати подробиці зазначеної пропозиції, спробувавши працевлаштуватись за вказаним контактним телефоном (095) 941-57-94.

Зокрема, у телефонній розмові представник «аналітичного центру» зазначив, що «робота проводиться в інтересах політичної партії «БПП - Солідарність», офіс якої знаходиться у м. Сєвєродонецьку за адресою: Леніна (Дружби Народів – авт.), 33а». Заробітна платня складає 500 гривень «за один вихід», на особу фактично покладаються функції «агітатора» низової ланки. За кожним співробітником закріплюється 30 осіб (1 під’їзд багатоквартирного будинку, де він фактично живе). На постійній основі (2 рази на місяць) співробітник  має «опікуватися» ними, роздаючи агітаційну літературу на користь Петра Порошенка, а також проводячи опитування. Оплата праці буде здійснюватися готівкою після перевірки здійснення «агітаційного виходу» контролером.

Зазначений телефонний номер, скоріш за все, використовується виключно для цього кол-центру та не має прив’язок до Інтернет-месенджерів або ідентифікаторів у мережі Інтернет.

Нагадаємо, згідно із частиною 1 статті 57 Закону України «Про вибори Президента України», передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів.

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)