У місті Любомль Волинської області 17 червня під час святкування Дня міста народний депутат Ігор Гузь зі сцени розповів про співпрацю із міським головою та «спільні досягнення» - ремонт лікарні та площі, а також відкриття спорткомплексу.

У Любомлі встановили намет із логотипом благодійного фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», із якого охочим роздавали газети зі звітом народного депутата за 2018 рік.

Також народний депутат мав змогу звернутися до місцевих мешканців зі сцени. Відтак, він вручив подяки місцевим активістам та діячам культури та розповів, що вдалося зробити у Любомлі та районі за час його депутатства.

«Я міг би так підсумувати декілька років тісної співпраці з Романом Васильовичем Ющуком (міський голова, - ред.), ми в одній команді. Без сумніву, і в самій громаді по всіх селах, і у Любомлі вдалося дещо зробити – це і ця площа перед вашими очима, це і перекриття частини лікарні, це окраса міста та району, спільна ініціатива Романа Васильовича, моя, мого побратима Ігоря Палиці –  спортивний комплекс, відкритий у вересні, який фактично кожного дня приймає молодь, жителів міста», - повідомив депутат.

Окрім того, нардеп проінформував, що вже виділені півмільйона гривень для реконструкції парку навпроти приміщення райдержадміністрації у Любомлі.

 

Також на офіційній сторінці нардепа у соцмережі Facebook Ігор Гузь виклав відео, як він разом із Романом Ющуком оглядає парк. На відео Ігор Гузь розповідає про те, як візьмуться до роботи з його оновлення.

«Перші півмільйона вже виділені. Я сподіваюся, що ще певна сума коштів, може тисяч 250 надійде найближчим часом і ми зможемо тут приступити для створення рекреаційної зони», - повідомляє депутат.

Зауважимо, що у рамках святкування передбачені виступи волинського співака Адама Горбатюка та квартету «Акорд». Участь музикантів у програмі анонсували на афіші поряд із логотипом фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

До слова, на засіданні  ЦВК 17 червня Ігоря Гузя зареєстрували кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №19. Ігор Палиця також є кандидатом у народні депутати в окрузі №22.

Нагадаємо, що відповідно до частини 1 статті 70 Закону України «Про вибори народних депутатів України» кандидати у депутати мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів у депутати. Згідно з пунктом 4 частини 5 статті 3 Закону України «Про вибори народних депутатів України» усі кандидати у народні депутати України мають рівні права і можливості брати участь у виборчому процесі. Рівність прав і можливостей кандидатів у депутати брати участь у виборчому процесі забезпечується з-поміж іншого забороною використання кандидатами у депутати, партіями - суб'єктами виборчого процесу під час фінансування передвиборної агітації інших коштів, крім коштів виборчих фондів.

 

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами до Верховної Ради. З моменту офіційного старту виборчої кампанії до спостереження залучено 253 спостерігачі по всій країні. А в день голосування 21 липня 2019 року до них долучаться ще понад 1 500 спостерігачів. Вони також здійснюватимуть паралельний підрахунок голосів (PVT – parallel vote tabulation) з метою отримання результатів виборів, що будуть набагато швидші за офіційні та точніші за екзит-поли. Крім того, ми моніторимо використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, навчаємо правоохоронні органи щодо особливостей виборчого процесу, запустили мережу громадських омбудсменів із захисту виборчих прав громадян, оцінили виконання Україною рекомендацій міжнародних місій щодо виборчої реформи та займаємося просвітою виборців.

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)