На виборчій дільниці 140776 в місті Білицьке при складанні протоколу про підрахунок голосів члени дільничної виборчої комісії вирішили оформити протоколи майбутньою датою – час складання першого примірника протоколу вказаний 29 березня 00:15. Втім спостерігач ОПОРИ отримав примірник протоколу "з минулого", тобто дата складання значиться 28 березня 0 годин 15 хвилин, за 7 годин до дня голосування.

Спостерігач викликав поліцію. Член ДВК Олександр Жукотський в телефонній розмові намагався пояснити, чому комісія ставить у протоколі майбутнє число. 

«Ви же розумієте, чому ми так робимо. І поки ми доїдемо до ОВК, то вже буде після опівночі», - наголошував Олександр Жукотський.

При цьому він пропонував переробити протокол спостерігачу ОПОРИ. 

ОПОРА застерігає, що згідно з частиною 2 статті 158-3 Кримінального кодексу України підробка або незаконне виготовлення виборчої документації, документації референдуму, використання або зберігання незаконно виготовленої чи підробленої виборчої документації, документації референдуму, а так само включення до виборчої документації чи документації референдуму завідомо недостовірних відомостей - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.