На виборчій дільниці №141067 чоловік прийшов проголосувати, але не знайшов себе в списках. Він напередодні також не отримав запрошення на вибори.

На іншій дільниці в Покровську №141087 жінка також не змогла реалізувати виборче право, оскільки її не було у списках виборців. За словами цієї жінки, вона вже не вперше не знаходить себе в списках виборців.

В Мирнограді на дільниці 140756 шахтар прийшов проголосувати після робочої зміни, але також був відсутній в списках і, відповідно, не зміг проголосувати. При цьому зазначив, що його сусід, якого давно немає, включений до списку виборців. Секретар ДВК зробила відповідні примітки в списках.

Відповідно до ч. 2-5 ст. 2, ч. 3 ст. 85 Закону України "Про вибори народних депутатів України" при проведенні голосування на виборчій дільниці два члени дільничної виборчої комісії надають виборцю можливість проголосувати: один член дільничної виборчої комісії за умови пред'явлення виборцем одного з документів (паспорта громадянина України, тимчасового посвідчення громадянина України, військового квитка, картки установи виконання покарань) та наявності виборця у списку виборців на відповідній виборчій дільниці надає виборцю список для підпису; другий член дільничної виборчої комісії у позначених місцях на контрольних талонах виборчих бюлетенів для голосування у загальнодержавному окрузі та в одномандатному окрузі вписує своє прізвище, ініціали, розписується та проставляє номер, за яким виборця внесено до списку виборців на дільниці. Виборець розписується за отримання виборчих бюлетенів у списку виборців та на визначених місцях на контрольних талонах виборчих бюлетенів для голосування у загальнодержавному окрузі та одномандатному окрузі. Після цього член виборчої комісії відокремлює від виборчих бюлетенів контрольні талони та видає виборцю по одному виборчому бюлетеню для голосування у загальнодержавному окрузі та одномандатному окрузі.