Агітаційні борди, розміщені на фасаді будівлі, де в другій половині лютого відкрилася приймальня кандидата в нардепи Артема Марчевського, замалювали чорною фарбою з балончика. 

В ніч з 5 на 6 березня невідомий пошкодив банери на приймальні кандидата в народні депутати Артема Марчевського, яка 23 лютого була урочисто відчинена в Добропіллі. Про це стало відомо в суботу, коли зранку працівники приймальні вийшли на роботу.

Невідомий з балончика чорною фарбою замалював написи на вивісці на фасаді приміщення таким чином, що складно розібрати графік роботи, ім’я кандидата чи символіку партії, та написав «Слава Украине», «сепар» та «1488».

З іншого боку будівлі також розміщений банер з зображенням кандидата Артема Марчевського. Невідомі розмалювали його обличчя та залишили підпис «сепар».

Прес-офіцер Покровського районного Управління поліції Микола Лебеденко зазначив: «6 березня до поліції Добропілля звернулася жінка, яка працює волонтером. Вона повідомила, що коли прийшла о 9 годині ранку на роботу, виявила пошкодження агітаційного борду кандидата в народні депутати. Це повідомлення було зареєстровано до журналу Єдиного обліку».

Поки що встановити порушника не вдалося. Проте якщо його буде знайдено, то він буде притягнутий до адміністративної відповідальності, адже ознаків кримінального правопорушення тут не вбачають.

В «Опозиційній платформі – За життя» повідомили, що нападниками можуть бути «представники радикальних українських угруповань». Але по телефону сказати, кого саме вони підозрюють або ж ні,  не готові.

За словами радниці з правових питань Громадянської мережі ОПОРА Тетяни Юзвяк, як правило подібні дії в залежності від обставин, які будуть встановлені поліцією, кваліфікуються як дрібне хуліганство, або хуліганство або перешкоджання діяльності суб’єкта виборчого процесу. Нагадуємо, що за дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення) передбачено відповідальність у вигляді  штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 - 119 грн) або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.