На шляху до міста Бердянськ для спостереженням за виборами міського голови троє представників ОПОРИ потрапили в автомобільну аварію. Двоє з них отримали забої, у третього, за попередньою інформацією від лікарів, пошкоджено хребет.

22 листопада в місті Бердянськ Бердянського району Запорізької області розпочалося повторне голосування з виборів міського голови. Представники ОПОРИ виїхали для спостереження за перебігом виборчого процесу. По дорозі потрапили у аварію, причиною її стала негода. Напередодні, 21 листопада, на Запоріжжі випав мокрий сніг, який вночі перетворився на кригу. Через ожеледь на дорозі автівка потрапила в яму і вдарилася об трубу. Потерпілих доправили до Центральної районної поліклініки в місті Приморськ.

Згідно з довідкою за фактом ДТП, укладеної для голови Національної поліції України Ігорю Клименко, двоє представників ОПОРИ «отримали тілесні ушкодження у вигляді садин на тілі, забій грудної клітини, закриту черепно-мозкову травму». Щодо Юрія Бородавки зазначається: «Отримав тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 12 хребця та забій грудної клітини».

Станом на 10:30 ранку за потерпілим виїхав автомобіль швидкої допомоги, щоб перевезти його до Запорізької обласної клінічної лікарні. Наразі небайдужі можуть переказати кошти для надання йому повноцінної медичної допомогли.

Номер картки Приватбанку: 5168757412235212

Отримувач: Бородавка Юрій Олександрович

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

 

 Сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)