У Новій Каховці на виборчій дільниці №650612 кандидатка у депутати Новокаховської міської ради від Херсонської обласної організації політичної партії «Наш край» Ірина Борзова  перебувала з пакетом із символікою цієї ж партії.

Жінці зробили зауваження, однак вона відмовилася сховати пакет. Спостерігачка Громадянської мережі ОПОРА звернулася до поліції стосовно незаконної агітації в приміщенні для голосування, а також за межами дільниці.

На цій дільниці ОПОРА зафіксувала недостатню кількість кабінок та скриньок. Голова ДВК зазначив, що ТВК дільницю цим не забезпечила.

Відповідно ч.1 ст. 212-10 Кодексу про адміністративні правопорушення Ураїни проведення агітації поза строками тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.