У дільничній виборчій комісії №461251 село Опільсько Червоноградського району на бюлетенях з виборів депутатів до Львівської обласної ради не вказані номери дільниць. Їх члени ДВК мали б заповнити на засіданні, яке відбувалося під час приймання бюлетенів від ТВК.

Аналогічна ситуація і в ДВК №462111. На бюлетенях з виборів депутатів до Львівської обласної ради відсутні номери дільниці. Щодо виявленого факту спостерігачка ОПОРИ зробила зауваження членам і голові комісії.

Дільнична виборча комісія №460309 у селі Трибоківці (Бібрська міська територіальна громада) розпочала роботу із запізненням, оскільки комісія перераховувала бюлетені. Після перерахунку на ДВК виявили на 100 бюлетенів більше.

ДВК №462110 розпочала роботу із запізненням на 15 хвилин. Утворилася велика черга з охочих, які хотіли проголосувати. Голова комісії повідомила спостерігачу ОПОРИ, що комісія працює у складі 15 осіб. Відсутні заступник і секретар тому, що суб'єкти подання не зробили заміну, відповідно попередні члени ДВК не вийшли на роботу.

Дільнична виборча комісія №461978 (місто Львів) розпочала роботу із запізненням на 10 хвилин, оскільки не встигали провести інструктаж.

У місті Сокалі весь керівний склад ДВК №461251 захворів на COVID-19. Члени комісії зі свого складу обрали голову і секретаря, щоб забезпечити роботу комісії.

Відповідно до ч. 1 ст. 248 Виборчого кодексу Украни голосування проводиться в день голосуванн з 8 години до 2 години без перерви.
За коментарями звертайтеся:
 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.