10 членів окружної виборчої комісії округу №184 мають досвід роботи на попередніх виборах.  ОПОРА на основі сервісу tvk.oporaua.org та відкритих джерел проаналізувала, хто з членів ОВК має досвід роботи на виборах.

Так, голова ОВК Віктор Борідко на цих виборах представляє партію «Опозиційна платформа – За життя», фракція якої представлена у парламенті.

Під час позачергових парламентських виборів 2019 року представляв партію «5.10» (заступник голови комісії) на окрузі №184, а під час виборів Президента – Євгена Мураєва. На місцевих виборах 2015 року був представлений партією «Опозиційний блок». На виборах Президента у 2014 року був членом комісії від Михайла Добкіна, а на позачергових парламентських – від Партії регіонів. На виборах народних депутатів у 2012 році представляв партію Всеукраїнське політичне об’єднання «Єдина Родина». У 2010 році на президентських виборах був членом комісії від кандидата Віктора Януковича.

Секретар ОВК Олеся Кобзєва, яка в ОВК представляє Радикальну партію Олега Ляшка, на президентських виборах у 2019 році у першому турі була членкинею комісії від кандидата Володимира Петрова, а другому – Петра Порошенка.

Член комісії від фракції «Європейська солідарність» Микола Огданець працює на виборах з 1998 року, тоді на парламентських виборах він представляв Партію Зелених, на парламентських виборах 2002 року – партію «Наша Україна» (заступник голови комісії). На виборах Президента Микола Огданець представляв у комісії Віктора Ющенка, на парламентських виборах 2006 року був заступником голови комісії від Української народної партії. Під час виборів Президента у 2010 році входив до складу комісії, представляючи Юлію Тимошенко. У 2014 році на президентських виборах був головою комісії №188 та представляв Анатолія Гриценка, на парламентських - був представником від ВО «Свобода». У 2019 році на президентських виборах представляв Юрія Дерев’янка, а на парламентських – Радикальну партію Олега Ляшка.

Членкиня комісії від ВО «Свобода» Альона Блінда на президентських виборах у 2019 представляла у першому турі Руслана Кошулинського, у другому – Володимира Зеленського. На останніх чергових парламентських виборах вона була членкинею комісії від партії «Правий сектор».

Член комісії від «Партії Шарія» Дмитро Погребняк у березні цього року представляв цю ж партію під час проміжних виборів народного депутата в окрузі №50.

На парламентських виборах 2019 року був членом комісії від партії «5.10» в окрузі №93 Київської області, а на президентських представляв Володимира Петрова на окрузі №105 на Луганщині. На проміжних виборах народного депутата був членом комісії в окрузі №114 (Луганська область) від Радикальної партії Олега Ляшка.

Член комісії від партії «Українська стратегія Гройсмана» Едуард Когут на президентських виборах був членом комісії від Романа Безсмертного.

Представник фракції «Слуги народу» Михайло Властов на місцевих виборах 2020 року представляв у Новокаховській ТВК партію «Голос».

Денис Тимофеєв, який включений до складу ОВК в результаті заміни від партії «Сила права», у 2019 році на президентських виборах представляв Юлію Тимошенко. На парламентських того ж року був членом комісії від фракції ВО «Батьківщина», згодом був замінений, а потім знову включений уже від партії «Відродження».

Василь Жайворонок також включений пізніше за поданням Партії Зелених. У 2019 році на парламентських виборах був членом комісії від Радикальної партії Олега Ляшка, а на президентських – від кандидата Руслана Ригованова.

Ще одна членкиня, включена до складу ОВК за заміною, Євгенія Лагодинська (ВО «Факел») на президентських виборах 2019 року у першому турі представляла Василя Журавльова, у другому – Петра Порошенка. На останніх парламентських виборах була членом комісії від партії «Конгрес Українських Націоналістів».

Що стосується заступника  голови ОВК Філіпа Філіпова («Голос»), членів комісії Михайла Аршевського (ВО «Батьківщна»), Лариси Глухової («Європейська солідарність»), Ірини Іващенко (Аграрна партія), Аліни Пацалай («Слуга народу»), Яни Теплової (фракція ВО «Батьківщина»), Інни Турко (фракція «Голос»), Станіслава Хаустова («Соціальна справедливість»), то відсутні дані щодо їхньої роботи у складі виборчих комісій.