В Луганській області члени окружних виборчих комісій не можуть зібрати кворум для проведення першого засідання.  Станом на 10 вересня 2014 р. перше засідання відбулось лише в ОВК №  113 (центр – м. Сватово), В цьому окрузі пройшло засідання 7 вересня, в якому прийняло участь 10 членів ОВК.

В округах  № 106, 107, 112 відбулися перші засідання членів комісії, але через відсутність кворуму засідання були перенесені. В усіх трьох випадках на засіданні були присутні 5 осіб. В 107 окрузі із центром в місті Лисичанськ відмовились працювати 7 членів комісії, наразі вже подані заміни до ЦВК. Ще 6 осіб не виходять на контакт. Така сама ситуація в 106 та 112 округах із центрами в місті Сєверодонецьк та Рубіжне.

«На першому засіданні у нас не було кворуму. Були присутні лише 5 членів ОВК із мінімально необхідних 10 осіб. Ми сподіваємось що до кінця цього тижня зможемо зібрати необхідну кількість членів ОВК та розпочати роботу комісії» - заявив Ядрихінський Богдан Валерійович заступник голови ОВК № 112. Слід відзначити, що ці округи лише частково знаходяться під контролем української армії. Наприклад, 106 та 107 округи мають дільниці в місті Стаханов, що повністю перебуває під контролем ЛНР.

Не відбулися засідання в окрузі № 105 із центром в Жовтневому районі міста Луганськ, більша частина якого знаходиться під контролем ЛНР. Але вибори на цьому окрузі можна провести,  частина цього округу знаходиться під контролем української армії. За словами члена ОВК Назарової Ольги Дмитрівни їм ще не повідомили про дату та час проведення першого засідання. Рішення ЦВК про перенесення центрів округів на цей час відсутнє.  

Останні п’ять із одинадцяти округів знаходяться під повним контролем ЛНР, їх можливість участі у позачергових парламентських виборах наразі невідома. Це округи № 104, 108, 109, 110 та 111 відповідно Артемівський район міста Луганськ, м. Красний Луч, м. Краснодон, м. Алчевськ та Свердловськ.