14 жовтня Центральна виборча комісія видала Постанову № 437, якою зареєструвала Володимира Васильовича Сальдо кандидатом на посаду Херсонського міського голови.

Голова Херсонської міської виборчої комісії Олег Бузін (ПП «Народний Фронт») сьогодні, 15 жовтня  вранці, виписав посвідчення кандидату В.Сальдо.

15-10-Saldo-posvidchennia

фото з сайту «Набережна

Після чого написав заяву і склав свої повноваження.

О 15.00 відбулось коротке засідання Херсонської міської виборчої комісії, на якому десять з одинадцяти присутніх членів комісії затвердили зміст виборчого бюлетеня по виборах Херсонського міського голови, в який внесене прізвище Володимира Васильовича Сальдо.

Нагадаємо, що напередодні ЦВК відмінила рішення Херсонської міської виборчої комісії щодо відмови у реєстрації екс-меру Сальдо.

Нагадаємо, що в бюлетені це вже другий кандидат з таким же іменем та прізвищем. Раніше вже був зареєстрований Володимир Михайлович Сальдо, проживає у м.Херсоні, самовисуванець, тимчасово не працює.

 

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.