1 вересня активісти КП ХЕСКО та Громадянської мережі ОПОРА в рамках Днів сталої енергії провели інформаційні акції у різних районах Херсона. 

Представники ОПОРИ та ХЕСКО розповсюджували інформаційні буклети з цікавими та корисними порадами щодо економії, підготовлені за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Ці матеріали стануть у нагоді вдома, особливо для тих, хто хоче зберегти домашній бюджет та заощадити навіть в умовах зростання тарифів.

«Я задоволений акцією. Навіть не уявляв, що жителі нашого міста так активно братимуть учать. Ми роздали багато брошур з порадами та розповіли корисну інформацію щодо економії світла, газу та води», - прокоментував захід представник КП ХЕСКО Ігор Семенішин.

«Ми вже готуємося до зими, особливо морально. Вже багато порад використали для економії світла та води. А ось для газу тільки починаємо шукати варіанти збереження коштів. У минулому році ми платили забагато, адже в нас не було особистого лічильника. Гадаю, що після його встановлення буде відчутна економія в платіжках», – прокоментувала учасниця інформаційної акції пані Ольга.

04 09 17 01

«Порівнюючи з минулим роком, енергозбереження цікавить людей значно більше. І ми легко спілкувалися, відповідали на питання, консультували людей, щоб вони використовували поради з енергозбереження вдома та на робочому місті», – прокоментувала акцію місцева координаторка житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцева координаторка житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.