22 серпня відбулася нарада Робочої групи щодо реалізації заходів під час Днів сталої енергії у Рівному. Зустріч пройшла під керівництвом заступника міського голови Сергія Васильчука за участі активістів Громадянської мережі ОПОРА та «Екоклубу», представників управління економіки, освіти, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.

Дні енергії – це комплекс заходів, покликаний привернути увагу мешканців міста до проблем ефективного використання енергоресурсів, застосування новітніх технологій та відновних джерел енергії, мотивувати до дбайливого ставлення до довкілля і клімату, а також до збереження природних багатств для наступних поколінь.

Цьогоріч у Рівному Дні сталої енергії заплановані на другу половину вересня. Заходи стартуватимуть 21 вересня.

23 08 17 04

Заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук зазначив, що до 4 вересня потрібно подати перелік та опис усіх заходів, які проводитимуться в рамках Днів сталої енергії. Після цього буде визначено конкретні терміни проведення.

«Вже втретє ОПОРА долучається до проведення Днів сталої енергії. Ми плануємо залучити якомога ширшу аудиторію, щоб розповісти рівнянам про необхідність та важливість енергозбереження та раціонального використання енергетичних ресурсів, – зауважила учасниця Робочої групи, місцева координаторка житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія. – Зокрема, плануємо провести велопробіг, щоб наголосити на необхідності збереження довкілля та підтримки здорового способу життя».

За коментарями звертайтесь:
місцева координаторка житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел.: +38 067 351 05 85

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.