26 червня відбулась чергова інформаційна зустріч «Енергозбереження – наша спільна справа» з працівниками та вихователями херсонського дитячого садочка №1.

Під час зустрічі активісти Громадянської мережі ОПОРА розповіли, як можна застосовувати чисту енергію у побуті та як виховувати у дошкільнят розуміння принципів збереження довкілля. Крім того, організатори нагадали, як легко зекономити світло газ та воду не лише вдома, а й на робочому місці.

«Ми залюбки погодилися прослухати таку цікаву інформацію. Адже альтернативна енергія – наше майбутнє. Так, це не дешеве задоволення, але ж роками все повернеться. Ми обов’язково розповімо дітлахам та батькам про цю зустріч та донесемо всю отриману інформацію», – прокоментувала захід пані Ольга.

«Насамперед потрібно пам’ятати, що все починається з тебе. І саме тому кожен повинен сам замислитись про економію енергоресурсів. Адже навіть якщо ви користуєтеся пільгами, завжди повинні пам’ятати, що економію ніхто не відміняв!», – прокоментував захід пан Ігор.

26 06 17 08

«Саме вихователі привчають дітей до корисних звичок. Гадаємо, дітлахам також буде цікаво дізнатися про енергію сонця. А ми будемо й надалі працювати в цьому напрямку», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати та брошури з порадами, які отримали учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.