24 червня у місті Балта вперше провели День сталої енергії, у рамках якого відбувся круглий стіл «Енергоефективність як сегмент національно-патріотичного виховання». У ньому взяли участь представники місцевого самоврядування, члени громадських організацій, депутати Балтської міської ради, місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА та координатор Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Сергій Гольмов.

«Питання збереження енергетичних ресурсів є стратегічним та потребує серйозних кроків», - зауважила місцевий координатор. Вона також розповіла про важливість поширення інформації щодо програм, направлених на впровадження енергоефективних технологій, та необхідність залучення громадськості до заходів з енергозбереження.

Координатор Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Сергій Гольмов розповів про демонстраційний проект комплексної енергомодернізації Бендзарівської ЗОШ, яка стала можлива завдяки Проекту USAID. Учасники круглого столу також обговорили актуальність та практичність порад, які містяться в інформаційних матеріалах Проекту.

26 06 17 07

Наостанок за участь в організації заходу місцевий координатор та Сергій Гольмов отримали подяки від першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Балтської міської ради Одеської області, голови Консультаційного комітету Едуарда Рабіновича.

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.