23 червня відбулась інформаційна зустріч представників Громадянської мережі ОПОРА з працівниками комунального підприємства «Херсонська енергосервісна компанія», які безпосередньо працюють у напрямку застосування відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). Експерти обговорили питання застосування ВДЕ при вирішенні питань енергомодернізації окремих об’єктів комунального господарства.

Окрім технічних питань учасники заходу розглянули економічну складову при встановленні геліоколекторів та користь від їхнього застосування.

«Ми давно приділяємо особливу увагу використанню сонячної енергії при вирішенні питання гарячого водопостачання міських лікарень та дошкільних дитячих закладів, у яких є нагальна потреба в гарячій воді. Хоча ми вже не перший рік в цій темі, нам все одно було цікаво обмінятись досвідом с представниками ОПОРИ», – зауважив Ігор Семенишин, представник КП «ХЕСКО».

24 06 17 04

«Завжди приємно спілкуватися з людьми, які так багато знають про альтернативні джерела енергії. Саме тому ми вирішили провести цю зустріч. Адже сьогодні ми змогли обмінятися досвідом», – прокоментувала зустріч місцевий координатор житлового- комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Крім того, учасники заходу обговорили практичні рекомендації, висвітлені у брошурах, підготовлених в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.