25 травня відбулась чергова інформаційна зустріч представників Громадянської мережі ОПОРА зі студентами Херсонського вищого професійно-комерційного училища № 15, організована спільно з комунальним підприємством «Херсонська енергосервісна компанія».

Студенти дізналися про альтернативну енергію та її види. Під час зустрічі активісти розповіли, як використовувати сонячну енергію у побуті. Крім того, вони відповіли на безліч питань, що стосувалися не лише альтернативної енергії, а й економії енергоресурсів.

«Я задоволений, що ця тема викликає захоплення у молоді. Адже використання сонячної енергії – задоволення не з дешевих. Але з роками ці гроші повернуться. Тому потрібно думати про наше майбутнє», – прокоментував зустріч представник КП «ХЕСКО» Ігор Миколайович Семенишин.

26 05 17 03

«Мені сподобалась така зустріч. Нам завжди щось незрозуміле розповідають. А тут я навіть захопився та уважно слухав доповідачів. І в буклеті «Чиста енергія – чисте майбутнє» все чітко прописано та роз’яснено. Залюбки розкажу своїм друзям та батькам про цю зустріч», – поділився враженнями студент другого курсу Андрій.

«Це вже не перша зустріч в ХВПКУ № 15. І всі вони були різні. Завжди намагаємося розповісти щось нове та цікаве. Адже ми повинні розвивати в дітях інтерес до цієї теми. І гадаю, в нас це добре виходить. Приємно, що студенти задають багато питань. Це означає, що вони не байдужі до проблеми енергозбереження в цілому», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати та брошури з порадами, які отримали учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.