Станом на 12:00 найнижча активність зафіксована у Рудках Самбірського району – 13,5%. Найбільше виборців вже проголосувало у Славську Сколівського району – 28,16%.

Lviv 29.10. yavka

 

Перші місцеві вибори відбуваються у восьми об’єднаних територіальних громадах Львівщини: двох міських (Рудківська та Великомостівська), двох селищних (Щирецька та Славська) та чотирьох сільських (Волицька, Солонківська, Підберізцівська та Воютицька) громадах

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів(044) 591-44-44(вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 За коментарями звертайтеся:
Наталія Радиш,
координаторка громадського спостереження за виборами у Львівській області
тел.: 098  765 86 22
(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)
 

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.