На початку тижня Сєвєродонецьк «заполонила» газета, матеріали якої у негативному світлі позиціонують діяльність політичної партії «Опозиційний блок» та окремих її представників. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ в Луганській області.

«Честная газета» містить у собі 8 сторінок та розповсюджується безкоштовно у людних місцях, зранку її можна знайти у поштових скриньках під’їздів багатоповерхових будинків міста. У вихідних даних зазначено, що газета накладом у 25 тисяч примірників друкується у типографії «Печатный дом» міста Краматорська. У електронному державному реєстрі друкованих засобів масової інформації це видання зареєстроване Департаментом державної реєстрації Міністерства юстиції України у місті Київ у травні 2016 року. Втім, через відсутність контактних телефонів зв’язатися із зазначеним у газеті головним редактором Михайлом Момотом представникам ОПОРИ не вдалося.

27 11 2018 Luganshchyna чорний піар 1

Видання містить статті з наступними назвами: «Новогодние аферисты: «Оппоблок» продолжает шантажировать и давить на СТрУ», «Как партия регионов и ее последователи из «Оппоблока» на ЖКХ потоптались», «Ответит ли Бакулин за махинации на 106-м округе?», «Игорь Бутков: от кровавых 90-х до воровства и коррупции сегодня», «Транспортная вакханалия монополиста Буткова», «Чем хуже, тем лучше. «Оппоблок» уничтожает остатки привлекательности Северодонецка», «Для уничтожения не нужны танки. Достаточно иметь пустую голову и голосовать под Бутковскую дудку» та «Как уволить депутата?».

27 11 2018 Luganshchyna чорний піар 3

Нагадаємо, що зазначений вище Євген Бакулін є депутатом-мажоритарником від «Опозиційного блоку», обраним в 106 одномандатному виборчому окрузі Луганської області з центром у Сєвєродонецьку. Ігор Бутков є лідером Сєвєродонецької міської організації цієї ж партії.

27 11 2018 Luganshchyna чорний піар 7

Громадянська мережа ОПОРА закликає політиків і ЗМІ не використовувати антиреклами у процесі висвітлення діяльності окремих політичних діячів та політичних партій та уникати мови ворожнечі та розповсюдження завідомо неправдивих відомостей під час агітації.

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)