Сьогодні, 7 листопада, у Івано-Франківську з’явилися листівки із ознаками «чорного піару», спрямованого проти потенційної кандидатки у президенти Юлії Тимошенко. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Агітаційні матеріали, що можуть мати ознаки «чорного піару» розклеєні на автобусних зупинках та тумбах для реклами у центральній частині міста. На листівках із написом «У кожного свій патріарх і своя церква-матір» з лівого боку зображено Юлію Тимошенко, яка цілує руку Московському Патріарху Кирилу, а з правого боку – подружжя Петра та Марину Порошенко поруч із Вселенським Патріархом Варфоломієм.

7.11.18 Frankivsk chornyj piar1

7.11.18 Frankivsk chornyj piar2

7.11.18 Frankivsk chornyj piar3

У прес-службі обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина» появу листівок прокоментували ОПОРІ так: «Собаки гавкають – караван іде».

Наразі це перший зафіксований на Прикарпатті випадок агітації проти майбутніх кандидатів у президенти України, зауважує координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА в Івано-Франківській області«Ці листівки мають ознаки дочасної прихованої агітації, адже можуть спонукати виборців голосувати проти майбутньої кандидатки», – сказав він.