Станом на 23:30 на ОВК №69 не розглянуто протоколу жодної дільничної виборчої комісії.

Причина, за словами голови комісії, полягає в тому, що не працює інформаційно-агалітична система "Вибори". У залі знаходяться представники кількох дільниць.

В залу запускають в порядку живої черги. За межами зали в коридорі накопичується значна кількість представників інших ДВК, разом з працівниками правоохоронних органів. Наразі на місці знаходиться близько 180 осіб.

 

Коментарі: 
 
Володимир Феськов,
координатор громадського спостереження за виборами Президента України у Закарпатській області
+380 66 317 36 13 

 

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.