У Новоайдарському районі зранку відкрились 13 виборчих дільниць з 27. Станом на 19 годину всі виборчі дільниці достроково терміново евакуювали всю виборчу документацію та припинили голосування на виборчих дільницях.

5 виборчих дільниць були захоплені  озброєними людьми, уся документація та бюлетені вилучені. У м. Новоайдар на захист результатів голосування на виборчих дільницях виступил озброєні солдати, які дислокувалися в м. Новоайдар. У селищі Новойдар Луганської області й досі точиться бій між силовиками та сепаратистами. Військові, які дислокуються в Новоайдарі, кинулися їх переслідувати. Члени комісій, які встигли покинути  будівлю виборчої дільниці разом з бюлетенями сховалися та не виходять на мобільний зв'язок.

Як повідомила заступник голови ОВК Кіріченко Ірина: «Ми не знаємо, що сталося з бюлетенями, та що сталося з членами комісій. Вони й досі не виходять на зв'язок з нами. Вже з 17 години жодна виборча дільниця в Новоайдарському районі не працювала. Доля бюлетенів та результатів голосування на цих виборчих дільницях поки що невідома».

 
Довідково:                                                                                                                                                    
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.