На Запоріжжі у селі Новоолексіївка невідомі особи у спеціальній формі охороняли громадський порядок біля дільниці №230515. Про це з місця події повідомляє спостерігач Громадської мережі ОПОРА.

Як стало відомо, зазначені вище особи є громадським формуванням із охорони громадського порядку «Азов-Кордон», які контролюють громадський порядок разом із поліцією.

Цю інформацію підтвердив і майор поліції чергової частини Приморського відділення поліції Запорізької області Олександр Володчай. За його словами, громадське формування «Азов-Кордон» було залучено до охорони громадського порядку під час виборчого процесу 24 грудня відповідно до затвердженого плану поліції.

Будь-яких протиправних дій, тиску або суспільно небезпечних діянь члени «Азов-Кордон» проти членів комісії та виборців не вчиняли. Їхні представники знаходяться поблизу будівлі, де розміщена дільниця, разом із поліцією, на території самої дільниці та приміщення для голосування їх помічено не було.

Відзначимо, у Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія». У разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів звертайтеся – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)