На Вінниччині у виборчому окрузі № 16 (центр місто Ямпіль) окружна виборча комісія досі не порахувала бюлетені. Протистояння з різницею у 314 голосів триває між самовисуванцями Юрієм Македоном та Романом Стаднійчуком.

30 жовтня відбувався перерахунок голосів у трьох дільницях.

Як повідомляє довготерміновий спостерігач Громадянської Мережі ОПОРА, при перерахунку голосів по дільниці № 051403 (с.Велика Кісниця, Ямпільський р-н) не знайдено бюлетенів по загальнодержавному багатомандатному виборчому округу, відданих за Політичну партію «Блок Петра Порошенка». Члени ДВК довели, що у них бюлетені були, оскільки вони мають контрольні талони і за підрахунками все сходиться. Куди зникли бюлетені невідомо, буде проводитись розслідування.

Нагадаємо, що під час передвиборчої кампанії Роман Стаднійчук агітував всупереч законодавству. А у день виборів, 26 жовтня, Юрій Македон повідомляв на гарячу лінію ОПОРИ, що «його знімають з виборів, а він нічого про це не знає».

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook:https://www.facebook.com/cn.opora