У Бердичеві невідома особа подзвонила на 102 і повідомила, що через декілька годин у приміщенні міської ради, де знаходиться ОВК, буде вибух.

«30 жовтня до Бердичівського УМВС надійшло анонімне телефонне повідомлення про можливий вибух у приміщенні міської ради. Співробітники міліції, які прибули на місце пригоди, евакуювали людей і проводять перевірку приміщення», – повідомляють правоохоронці.

Також правоохоронці зазначили, що приміщення, яке було відведене для роботи ОВК, опечатане ще з минулої доби у присутності членів комісії і взяте під цілодобову охорону.

На місці пригоди працюють слідчо-оперативні групи.

Варто зазначити, що 28 жовтня декілька сотень людей пікетували ОВК, протестуючи проти фальсифікації результатів волевиявлення на користь кандидата Олександра Ревеги. Зокрема, Павло Жебрівський заявляє про фальсифікацію результатів виборів та подав позов до суду.

Зазначимо, що станом на 27.10.2014 01:48:40 (це остання інформація, наявна на сайті ЦВК) комісією опрацьовано лише 17.77 % всіх протоколів, лідирує Ревега Олександр Васильович, самовисування (36.86 %, відповідно 4 058 голосів ЗА).

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.

Twitter: https://twitter.com/opora(@opora)