Сьогодні Мер Коломиї Ігор Слюзар повідомив про своє бажання балотуватися до Верховної Ради через свою особисту сторінку в мережі "Фейсбук". Дічому міському голові Коломиї, який йде на вибори по округу №88 самовисуванцем, складе конкуренцію екс-мер Юрій Овчаренко, який йде у списку від "Блоку Петра Порошенка".

"Хочу, щоб усе було по-чесному. Тому, сьогодні та завтра, як міський голова, вирішу невідкладні справи, а з середи йду у відпустку в зв'язку з участю у виборах, - написав Слюзар. - Сподіваюся, що мої опоненти будуть також вести себе чесно і гідно. Хочу, щоб це було змагання ідей і підходів, а не брудного піару і провокацій. Думаю, усі усвідомлюють, що в країні війна, а ворог - на Сході".

Мер запевнив коломиян, що робота міської ради не припиниться і всі завдання будуть виконуватися в запланованому об’ємі.  Також Ігор Слюзар додав, що у разі обрання його нардепом, до Києва переїжджати не збирається і залишиться у Коломиї. "Не дивлячись на вибори, продовжу займатися тим, чим займаюся останні місяці - забезпеченням наших хлопців у зоні АТО, звільненням заручників, ремонтом військової техніки", -- підсумував міський голова у "Фейсбуці". Детальніше про це: https://www.facebook.com/igor.slyuzar?fref=ts

Кандидутру екс-мера Коломиї Юрія Овчаренка затвердили 14 вересня на з’їзді "Блоку Петра Порошенка" у Києві

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                            
Twitter:https://twitter.com/opora (@opora)