В Миколаєві в мікрорайоні «Варварівка», що входить до виборчого округу №129, невідомі заляпали фарбою біллборд партії «Сильна Україна».

Як повідомив спостерігач Громадянської мережі ОПОРА, раніше даний біллборд вже заляпували фарбою, проте штаб оперативно замінив його на новий. Однак зображення знову зіпсували.

Як повідомили у Миколаївському міському управлінні міліції, заяв щодо скоєння хуліганських дій від політичної сили «Сильна Україна» до них не надходило.

Зв’язатись з обласним штабом «Сильної України» виявилось важким завданням. Прес-секретар голови Миколаївської обласної організації «Сильна Україна» Миколи Жука заявила, що питання не в її компетенції, але контакти штабу так не повідомила, ігноруючи в подальшому дзвінки від спостерігачів ОПОРИ. Вдалось лише зв’язатись з київським штабом партії, в якому, вислухавши питання, пообіцяли розібратись та кинули слухавку.

Слід зазначити, що інші борди партії «Сильна Україна», які розміщені по всій території Миколаєва, залишаються неушкодженими.

Mykolaiv S7300555

 
За коментарями звертайтеся:
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України.
Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                                                                    
 Twitter: https://twitter.com/opora(@opora)