Народний депутат України Ірина Купрейчик розмістила свою рекламну продукцію в населених пунктах округу №162 (центр – місто Охтирка).

 Білборди та сіті-лайти без вихідних даних, розміщені в містах Охтирка та Тростянець. На них депутат зображена на фоні поля пшениці та блакитного неба і бажає: «Миру та злагоди тобі, Україно!».

У 2012 році Ірина Купрейчик перемогла на цьому окрузі відомого бізнесмена Григорія Дашутіна – розрив між ними був лише кілька відсотків. Вона тоді балотувалася від партії «Батьківщина».

Наразі Ірина Купрейчик ще не зареєстрована кандидатом, а тому ця реклама не може вважатися агітацією. Хоча спроба на початку кампанії нагадати виборцям про себе свідчить, що, ймовірно, політик має намір балотуватися на цьому окрузі.

Станом на ранок 12 вересня 2014 року на окрузі №162 зареєстрований один кандидат – безпартійний самовисуванець Петро Оленич.

sumy 1209 1

sumy 1209

За коментарями звертайтеся:

Ірина Стегній – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Сумській області
+380663055190
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України.
Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.