У львівських округах зареєстровано першого кандидата у народні депутати – самовисуванця Разумовського Дмитра Олександровича, директора "Юридичної компанія "Закон і захист".

Разумовський висунув свою кандидатуру у окрузі №116, що охоплює Залізничний та частину Шевченківського району міста Львова. Кандидат не є відомим у місті та не має досвіду депутатства. У своїй програмі Разумовський обіцяє знайти спосіб відновити обороноздатність та економічний потенціал країни й очистити владу. 

Зазначимо, що на минулих парламентських виборах впевнену перемогу у цьому окрузі здобула свободівка Ірина Фаріон, яка швидше за все, також балотуватиметься у 116-му. Тоді за Фаріон проголосували 68% виборців.

Свого кандидата у окрузі матиме також нове політичне об’єднання «Самопоміч». За результатами з‘їзду партії стало відомо, що ним стане начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк. Це єдиний з 12 округів області, де «Самопоміч» висуватиме кандидатата-мажоритарника.

Додаткова інформація:
Ірина Швець, прес-секретар камапнії спостереження у Львівській області – 063 628 68 40.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 

Website: http://oporaua.org/                                                                                                                        

Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                                                                     

Twitter: https://twitter.com/opora(@opora)