У понеділок, 8 вересня, Розпочала свою роботу ОВК одномандатного виборчого округу № 152, м. Рівне. Участь у засіданні взяли шістнадцять членів, що склали присягу. Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України» з моменту прийняття присяги членами у кількості більш ніж дві третини мінімального складу, комісія приступає до виконання своїх повноважень.

Відсутні члени комісії:

Костко Андрій Євгенович – подання від Партії Регіонів. Відсутній через особисті причини, проте прийняти присягу пообіцяв під час наступного засідання ОВК.

Миц Жанна Георгіївна – подання від Політичної Партії Всеукраїнське об’єднання «Громада». Контакти, вказані у поданні, наразі не є дійсними.

Окрім прийняття присяги до порядку денного додали питання про затвердження роботи голови, заступника і секретаря на платній основі, а також про набір штату з 10 працівників (спеціалістів). Рішення проголосовано одноголосно.

Проте, як повідомила спостерігачу ГМ ОПОРА голова ОВК 152-го округу Наталія Вікторівна Нагорна, наразі комісія має проблеми з приміщенням. Міська рада станом на 8 вересня не мала уявлення де має розташовуватися ОВК. Тому, для її першого засідання надали актовий зал Управління ЖКГ м. Рівного, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 45. Також міська рада пообіцяла виділити ще три кімнати в цій же будівлі на другому поверсі. Проте, запропоновані приміщення не відповідають вимогам ЦВК.  Членами ОВК прийнято рішення написати звернення до Рівненської міської ради з проханням виділити нове приміщення для роботи комісії.

 IMAG1242