За місяць до початку виборчої кампанії позачергових виборів до Верховної Ради України розпочав агітацію на території 102 виборчого округу (центр - м. Знам’янка Кіровоградської області) київський політик Олесь Довгий.

news Dovgiy 1

Протягом серпня в населених пунктах округа по черзі з’являлися статті у місцевих ЗМІ, листівки і, нарешті, – агітаційні намети.

news Dovgiy 2

У наметах у місті Знам’янка агітатори повідомили спостерігачу ОПОРИ, що Олесь Довгий «молодий і перспективний, і в парламенті багато користі принесе». Також інформаційні матеріали рекламного характеру про цього політика з’явилися у місцевій пресі Олександрівки, Знам’янки, Світловодська та Онуфріївки. Разом з тим, ролики з елементами політичної реклами вже тривалий час транслюються в ефірі Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії.

news Dovgiy 3 

news Dovgiy 4

Використані у матеріалі фото: Політичний форум міста Знам'янка
За коментарями звертатись:
Патруль Євгеній
 Координатор ОПОРИ у Кіровоградській області
+38 099 426 31 18
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.