3 січня спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували, як лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін подав документи до Центральної виборчої комісії для участі у виборах Президента України. Політика супроводжували соратники з різних регіонів країни.

Сергій Каплін – народний депутат України, обраний по виборчому округу №144, що у Полтавській область. Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення. Лідер Соціал-демократичної партії.

03 01 2019 Kyiv kaplin rada

Вранці 3 січня спостерігачі ОПОРИ зафіксували, як Каплін з соратниками прийшов до ЦВК, щоб подати документи для участі у президентських виборах. Активісти тримали партійні прапори. Учасники акції знімали відео, зокрема розповідали на камеру ключові тези передвиборчої програми Капліна.

03 01 2019 Kyiv kaplin cvk1

03 01 2019 Kyiv kaplin cvk2

03 01 2019 Kyiv kaplin cvk3

З короткою промовою до присутніх звернувся керівник Черкаської обласної партійної організації Соціал-демократичної партії Віталій Логінов (на відео).

Фото та відео ОПОРИ

Варто зазначати, що агітаційні матеріали Капліна, зокрема білборди, вже протягом кількох місяців присутні на вулицях столиці та інших міст країни.

В наступних матеріалах ОПОРА інформуватиме про подання документів до ЦВК іншими потенційними кандидатами на пост Президента України.