Сьогодні у Чернігові під час прес-конференції Олега Ляшка група молодиків влаштувала бійку безпосередньо у місці проведення заходу - прес-центрі «Експертна думка». Як свідчать учасники події,  «ціллю» молодиків був кандидат у 205 окрузі Олексій Дурнєв, який мав словесну суперечку з народним депутатом Олегом Ляшком.

0 liashko case

На відео Андрія Кужеля із місця інциденту помітно, як народні депутати Андрій Лозовий та Ігор Мосійчук та група молодиків силовим шляхом виштовхали із заходу кандидата у народні депутати у 205 окрузі Олексія Дурнєва, відомого ексцентричним веденням виборчої кампанії.

(Відео: Youtube, Андрій Кужель)

В результаті інциденту постраждали також 2 інших кандидати у народні депутати Василь Крутчак і Олександр Барабошко, а також журналісти і журналістська техніка. Згодом конфлікт за участі невідомих молодиків продовжився на вулиці. На місці працює міліція.  

0 liashko case-2

Відзначимо, що застосування насильства і силових методів боротьби під час виборчої кампанії є неприпустимим. Відповідно до ст.6 п.2 Закону "Про вибори народних депутатів", "застосування насильства, погроз, обману, підкупу чи будь-яких інших дій, що перешкоджають вільному формуванню та вільному виявленню волі виборця, забороняється".

 

Моніторинг парламенту | Website | Facebook | Twitter (#‎205округ‪; #‎вибори‪#‎Чернігів‪; #‎опора)