У Чернігові знову порушують правила благоустрою. Цього разу представниками ОПОРИ у центральній частині міста були помічені листівки, розклеєні на стовпах та будівлях, на яких зображена агітаційна інформація на користь кандидата у народні депутати по ОВО №205 Андрія Міщенка (суб'єкт висування - політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода").

Серед матеріалів передвиборчої агітації також поширюється листівка про Творчий вечір народного артиста України Богдана Бенюка, який відбуватиметься 21 липня за підтримки кандидата у народні депутати Андрія Міщенка. Якщо інші листівки містять вихідні дані, то у листівці про Творчий вечір ці дані відсутні, що є порушенням виборчого законодавства. П. 7 ст. 69 Закону України «Про вибори народних депутатів України» передбачає, що «друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск».

0 svoboda 205

0 svoboda 205 2

0 svoboda 205 3

Громадянська мережа ОПОРА продовжує стежити за розвитком подій у рамках громадського моніторингу виборів народного депутата України в 205 виборчому окрузі і буде повідомляти про подальший розвиток подій.

Моніторинг парламенту | Website | Facebook | Twitter (#рада8; #опора; #rada8; #opora)