Невідомі особи спортивної зовнішності погрожували спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА під час свого візиту на дільницю з метою доставки їжі.

Близько 11:40 на дільниці №121305 з’явилися троє чоловіків спортивної статури з двома пакетами. Це привернуло увагу спостерігача Громадянської мережі ОПОРА. За словами голови комісії Семчук Вікторії Вікторівни, у пакетах знаходилася їжа. Коли спостерігач поцікавилася, ким були рознощики їжі, то виявилося, що в журналі реєстрації навпроти їх прізвищ написано ОПОРА, хоча спостерігачів з такими прізвищами ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» не подавала на реєстрацію. Голова комісії не змогла пояснити, з якими посвідченнями вони були, лише сказала: «З якимось червоненькими».

photo dnipro pogrozy

Коли згадані особи з прізвищами Голяков, Аліфанов та Шилов виходили з дільниці, спостерігач Громадянської мережі ОПОРА намагалася сфотографувати їх. Після чого один з чоловіків підійшов до спостерігача і висловив погрозу розбити телефон.

Громадянська мережа ОПОРА нагадує, що єдиним документом, який посвідчує приналежність спостерігача до організації, є посвідчення спостерігача, видане окружною виборчою комісією ОВО №27.

 

За коментарями звертайтеся:
Юлія Лисенко,
прес-секретар громадського спостереження в Дніпропетровській області
тел. 050 100 88 91, [email protected]

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.