Інцидент стався на виборчій дільниці №740887, що розміщена в с. Шестовиця Чернігівського району. На ранкове засідання намагався потрапити звільнений секретар комісії Руслан Тимошенко.

Зранку 17 липня на засідання дільничної комісії в селі Шестовиця намагався потрапити чоловік, який представився секретарем комісії. Але члени ДВК не пускали чоловіка на засідання, мотивуючи це тим, що ще 14 липня прийняли рішення звільнити його з посади, адже протягом двох тижнів чоловік не з’являвся на засіданнях та не виконував свою роботу. Відповідне рішення було прийняте і рішенням ОВК № 206.

Чоловіка ця відповідь обурила і він зі скандалом намагався таки потрапити на засідання. Зрештою, інцидент було вичерпано і комісія продовжила свою роботу у звичайному режимі.

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.