Після того, як Таїровська ТВК прийняла протоколи про підрахунок голосів виборців у виборчих округах №№ 8, 9, 11 у ДВК № 510683 (ж/м Совіньон), комісія виявила помилки у цих протоколах. Після наради виборча комісія скасувала своє рішення про прийняття протоколів про підрахунок голосів та зобов’язала ДВК № 510683 (ж/м Совіньон) скласти протокол з поміткою "уточнений". Про це повідомляє координатор ОПОРИ в Одеській області.

Станом на 16:30 Таїровська селищна виборча комісія прийняла виборчу документацію по виборчих округах №№ 5,6 у ДВК № 510706 (с. Сухий Лиман) та округах №№ 1, 2, 3, 4 у ДВК № 510682 (смт Таїрове).

На виборах депутатів Таїровської селищної ради у виборчому окрузі № 1 найбільшу кількість голосів виборців отримав Цандр Вілін (ВО «Батьківщина»), № 2 – Георгій Чорний (ВО «Батьківщина»), № 3 – Олександр Богомолов (ВО «Батьківщина»), № 4 – Світлана Мараитес (самовисування), № 5 – Алла Колеснікова (самовисування), № 6 – Юрій Предан (ВО «Батьківщина»).

В той же час, Таїровська ТВК відправила ДВК № 510706 (с. Сухий Лиман) на складання протоколів з поміткою «Уточнений» про підрахунок голосів виборців на виборах селищного голови та виборах депутатів по округу № 7 з причини помилок у протоколах.

ДВК № 510682 (смт Таїрове) теж була відправлена складати протокол з поміткою «Уточнений» по виборам селищного голови через помилки у протоколах.

ДВК № 510684 (ж/м Чорноморка) вдруге була відправлена територіальною комісією виправити помилки: перепакувати контрольні талони по кожному виду виборів по кожному округу в різні пакети. ДВК ж всі контрольні талони запакувала в один пакет.

ДВК № 510685 (масив «Радужний», 11) двічі було відправлено територіальною комісією на виправлення помилок у оформлені пакетів з виборчою документацією. Перший раз на пакетах були відсутні або підписи керівного складу дільничної виборчої комісії, або печатка цієї комісії, другий – неправильно підписані пакети з виборчою документацією (у пакеті з контрольними талонами написано, що там знаходяться невикористані бюлетені).

ДВК № 511449 (масив «Радужний», 20) також були відправлені на виправлені помилок: протоколи про підрахунок голосів були не запаковані, а на пакеті з невикористаними виборчими бюлетенями не зазначений вид виборів.