За рішенням Центральної виборчої комісії на проведення виборів в Роганській територіальній громаді передбачається виділити 191,1 тис грн.

Центральна виборча комісія затвердила Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 11 грудня 2016 року.

На перші вибори депутатів Роганської селищної ради Роганської селищної об’єднаної територіальної громади та Роганського селищного голови було вирішено виділити 191,1 тис. грн: по 38,2 тис. на жовтень та грудень і 114,7 тис. на листопад.

Згідно з постановами ЦВК на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень планується спрямувати 600 грн до бюджету Харківської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 11 грудня 2016 року пройдуть перші вибори в Роганській об’єднаній територіальній громаді Харківської області. Громадянська мережа ОПОРА здійснює спостереження за усіма етапами виборчого процесу в Роганській ОТГ.

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.