Петро Порошенко, Роман Безсмертний, Юрій Бойко та Олег Ляшко (двічі) протягом осені відвідали Чернігівську область. Під час одноденних візитів політики проводили публічні заходи, зустрічі з трудовими колективами, виступали на місцевих телеканалах. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Президент України Петро Порошенко 28 листопада представив нового голову Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Мисника, зустрівся з військовослужбовцями  169-го навчального центру Сухопутних військ ЗСУ, поспілкувався з жителями селища Козелець на Чернігівщині.

4ernihiv 2018 11 28 Poroshenko tank

15 та 19 жовтня Олег Ляшко відвідав Чернігівщину. Спершу він  зустрівся із постраждалими від вибухів мешканцями сіл Ічнянського району. Потім оцінив готовність до навчального процесу Яблунівської школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Далі інспектував ремонтні роботи у Прилуцькій гімназії. Три дні потому лідер Радикальної партії побував у Прилуках Чернігівської області і влаштував свято для прилуцьких ветеранів (привітав з 35-річним ювілеєм ветеранську організацію) у міському будинку культури.

4ernihiv 2018 11 28 Lyashko1

12 вересня, Роман Безсмертний відвідав Чернігів і запросив активістів, науковців, журналістів, підприємців та молодь до відкритої дискусії на тему «Якої ми хочемо України». У ході заходу обговорювались питання війни, безпеки, корупції, економіки та соціальної сфери. Підсумки зустрічі підбивалися у прямому ефірі  в передачі «Політика без гриму» на телеканалі «Новий Чернігів».

4ernihiv 2018 11 28 Bezsmertnyi

Співголова партії «Опозиційний блок» Юрій Бойко 11 вересня зустрівся з працівниками ПАТ «Чернігівгаз». Основна увага в розмові надавалась низькій зарплаті, нестачі кадрів, масовим звільненням, а також високим тарифам за газ та значній заборгованості громадян за послуги з газопостачання.

4ernihiv 2018 11 28 Bojko

Нагадаємо, згідно із ч. 1 ст. 57 Закону України «Про вибори Президента України», передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів.  

Як зазначає радниця з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Ольга Коцюруба:

"Завчасно розпочинаючи де-факто агітаційну діяльність потенційні кандидати створюють неконкурентні умови для інших кандидатів. Ще однією проблемою є те, що витрати на ці заходи не будуть включатися до офіційної фінансової звітності кандидатів".                          

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)