Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА фіксують організоване підвезення виборців пенсійного віку до виборчих дільниць в різних районах Кривого Рогу. Людей привозять мікроавтобусами.

news 27 03 rf

Організоване підвезення виборців спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували, зокрема, на ДВК №121723 (Тернівський район), 121512 (Довгинцівський р-н), 121621 (Інгулецький р-н).

Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, виборців пенсійного віку підвозять мікроавтобусами, а коли вони голосують, то повертаються до мікроавтобусів, які їх привезли.

news 27 03 12

Як запевнив секретар ДВК №121723 та водій бусу, таке підвезення організоване за ініціативою міськвиконкому.

Крім того, є інформація, що підвезення здійснюється за ініціативи Пенсійного фонду.

new 27 03 qs

 

Моніторинг парламенту | Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора; #кривийріг; #kryvyjrih)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за позачерговими виборами міського голови міста Кривий Ріг, які відбудуться 27 березня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 6 лютого, у місті працює команда з 5 спостерігачів, до яких у день голосування приєднається група короткотермінових спостерігачів, що дозволить забезпечити присутність представників ОПОРИ на третині виборчих дільниць Кривого Рогу.