Cьогодні, 2 березня, було оприлюднено інформацію про затвердження Політрадою «Об’єднання «Самопоміч» як висуванця на посаду міського голови Семена Семенченка. Цього ж дня він подав документи на реєстрацію до Криворізької міської виборчої комісії.

Semenchenko MVK

Сьогодні, 2 березня, представники штабу політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» повідомили спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА про те, що Політрада затвердила рішення Криворізької міської організації партії стосовно висунення Семена Семенченка кандидатом на посаду міського голови Кривого Рогу.

Нагадаємо, що відповідні  збори партії «Об’єднання «Самопоміч» з приводу визначення кандидатури на участь у позачергових виборах мера Кривого Рогу 27 березня 2016 року відбулись у неділю, 28 лютого. Проте за статутом партії рішення міського осередку мала затвердити Політрада «Об’єднання «Самопоміч».

Як повідомила присутня у міській виборчій комісії спостерігач ОПОРИ, наразі Семен Семенченко разом зі своїм представником подав заяву до комісії для реєстрації його кандидатом на посаду очільника міста. Голова МВК Павло Гивель перевірив та прийняв від заявника весь пакет необхідних документів.

foto dok Semenchenko

ВІДЕО: Младена Качурець, Всеукраїнська громадська організація Громадянська мережа ОПОРА

До відома:

Семен Семенченко (Костянтин Ігоревич Гришин) – громадянин України, народився 6 червня 1974 року. За освітою кінорежисер. Командир добровольчого батальйону «Донбас». Депутат Верховної Ради України VIII скликання від партії «Об’єднання «Самопоміч». Перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, солдат запасу Національної гвардії України.

Моніторинг парламенту | Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора; #кривийріг; #kryvyjrih)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за позачерговими виборами міського голови міста Кривий Ріг, які відбудуться 27 березня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 6 лютого, у місті працює команда з 5 спостерігачів, до яких у день голосування приєднається група короткотермінових спостерігачів, що дозволить забезпечити присутність представників ОПОРИ на третині виборчих дільниць Кривого Рогу.