24 листопада під стінами криворізького міськвиконкому зібралися прихильники новобраного міського голови Юрія Вілкула («Опозиційний блок»).  На мітингу, що проходив у  робочий час, зібралися працівники підприємств, вчителі та держслужбовці. 

У  вівторок о 12:00 розпочався мітинг на підтримку новообраного мера Кривого Рогу Юрія Вілкула. У робочий час людей з підприємств Метінвест, Криворіжгаз, ЖЕКів організовано доставили до місця проведення заходу, також участь у мітингу взяли працівники міськвиконкому, вчителі, та священники.  Деякі жителі міста отримували СМС на телефонні номери. У тексті йшлося про підтримку миру в Кривому Розі. Зателефонувавши за вказаним номером телефону, спостерігачі ОПОРИ отримав відповідь, що людина на іншому кінці нічого не знає, її просто попросили надіслати це повідомлення за вказаним номером.

foto KR Miting 1

Присутні на мітингу повідомляли спостерігачам ОПОРИ, що їх примусово привезли на цей захід. На камеру люди говорити відмовлялись, боячись втратити роботу. Більшість тримала в руках плакати зі словами підтримки на адресу Ю. Вілкула.

foto 25.11.2015 KR Miting 3

Біля приміщення міськвиконкому було зведено сцену, з якої до людей звернулись представники партії "Опозиційний блок", почесні пенсіонери, ветерани міста. Юрій Вілкул висловив слова подяки.

foto 25.11.2015 KR Miting 2

Після закінченню мітингу,  реквізит (прапори, плакати) організовано зібрали, а людей автобусами доставили на робочі місця.

Нагадуємо, що вищезазначена подія пов’язана з оскарженням кандидатом на посаду міського голови під час другого туру Юрієм Милобогом («Об’єднання «САМОПОМІЧ») результатів голосування.

 

За коментарями звертайтеся:
прес-служба  Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
 
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.